CellPower Water® Bottle helpt je gezondheid naar een hoger niveau te tillenGezond en krachtig

CellPower Water fles, het apparaat dat het ideale water voor uw lichaam creëert.

Water is essentieel voor het leven op aarde. Ons lichaam wordt vaak vergeleken met een microkosmos: het kan ook niet functioneren zonder water. Alle lichaamsprocessen zijn afhankelijk van water. Water reguleert de lichaamstemperatuur, helpt gewrichten soepel te houden en beschermd de weefsels en organen in ons lichaam.

De watermoleculen zorgen via ons bloed, plasma en lymfevocht voor het transport en distributie van voedingsstoffen, waterstof en zuurstof naar onze cellen en helpen verder de afvalstoffen uit de cellen en het lichaam af te voeren. Een goed gehydrateerd lichaam verzacht de belasting op de nieren en lever, helpt met het doorspoelen van afvalstoffen en zorgt ervoor dat er geen constipatie optreedt. Water voorziet alle weefsels van vocht, denk hierbij aan mond, ogen, neus en huid. Water ligt aan de basis van bloed, verteringssappen, urine en zweet. Vocht wordt verder vastgehouden in spierweefsel, vet en botten. Wanneer we niet genoeg water drinken, bestaat de kans op dehydratie (uitdroging). Als je beseft dat genoeg water drinken belangrijk is, dan is de kwaliteit van dat water natuurlijk ook belangrijk!

"De eerste stap naar een gezond leven is het drinken van het juiste water."

Meer dan waterEigenschappen

Werkt als een antioxidant

Actieve waterstof en negatieve ORP hebben therapeutische eigenschappen bij het verminderen van de zuurtegraad en oxidatie van uw lichaam.

Frequentie ontvanger

Het is het essentiële instrument voor degenen die elektrotherapie sessies doen (zoals Healy en TimeWaver), om de voordelen te maximaliseren.

Klinische resultaten

De afgelopen jaren is het uitvoerig getest in een klinische omgeving, met uitstekende resultaten bij patiënten met de meest uiteenlopende gezondheidsproblemen.

Ontdek wat de CellPower Water bottle uniek maakt op de marktVideo (EN)

“Wij beschouwen gezondheid als rijkdom en daarom besparen we niet op veiligheid, technologie en kwaliteit.” – Nuno Nina

Hoewel gehydrogeneerd water tal van gezondheidsvoordelen heeft, produceert 97% van de flessen op de markt schadelijke stoffen – chloor, ozon, enz. – die je uiteindelijk binnenkrijgt. Als het om je gezondheid gaat, wordt goedkoop duurkoop.

essentieel in ons levenwaterstof

Sinds mensenheugenis wordt waterstof geproduceerd door de samenkomst, wrijving en transformatie van de initiërende oerkrachten (de essentie van ether, lucht, vuur, water en aarde). De westerse wetenschap heeft waterstof gedefinieerd als de vader van alle andere grofstoffelijke scheikundige elementen die we terug kunnen vinden in de periodieke tabel.

Hoe werkt Waterstof?

Reguliere geneeskunde of medicijnen werken meestal op een specifiek orgaan, met een specifiek doel en meestal met de nodige bijwerkingen (zeker op langere termijn).

Waterstof werkt op alle cellen, weefsels en de meeste organen, in alle lichaamsprocessen en dit zonder nadelige bijwerkingen. Het effect van waterstof resulteert eigenlijk alleen maar in goedheid. Waterstofrijk water versterkt het immuunsysteem, fungeert als een antioxidant, werkt ontstekingsremmend en heeft natuurlijke hydraterende eigenschappen. Waterstofrijk water werkt ziekte-preventief en kan zonder gevaar veilig ingezet worden bij alle aandoeningen.

Waterstofmoleculen zijn antioxidanten die tot in de mitochondriën en nucleus van de cel kunnen doordringen en daar vrije radicalen afvangen zonder cellulaire processen te verstoren of de DNA-structuur te beschadigen. Ze hebben een zeer grote invloed op het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam.

Onderzoeken bij atleten laten zien dat moleculaire waterstof supplementatie via met waterstof verrijkt water de sportprestaties, herstelcurve en gezondheid kunnen verbeteren. 

Wat maakt de CellPower Water fles anders?In potentie beter

Door uitgebreide testen en proeven in klinische omgevingen gedurende de afgelopen 4 jaar, is de huidige CellPower Water-technologie verder geëvolueerd dan de overige hydrogeen waterflessen die op de markt verkrijgbaar zijn om zo een geheel nieuw systeem met nog meer voordelen te bieden.

De verhouding tussen waarden

De voor elk van de parameters verkregen waarden zijn door Nuno Nina berekend volgens de ideale verhoudingen voor het menselijk lichaam.
Meer waterstof in het water of een negatievere ORP zal niet méér voordelen opleveren: het geheim zit in de verhouding tussen deze waarden.

Drink deVoordelen

Voordelen van Waterstofgas
Antioxidant
Kleinste en meest beschikbare
Selectief, ruimt alleen de slechte radicalen op
Zet radicalen om naar water, geen toxisch bijproduct
Versterkt het lichaamseigen antioxidant systeem
Helpt overtollige oxidatieve stress te verminderen
Ontstekingsremmer
Anti-allergie
Hydrateert beter en sneller dan gebotteld water
Stimuleert cel metabolisme en helpt te beschermen tegen overgewicht
Voor gezonde energieniveaus
Stimuleert glucose homeostase
Stabiliseert cholesterolniveaus
Helpt gastro-intestinale stoornissen te verbeteren
Ondersteund de productie van mitochondriale ATP
Versnelling van het herstellingsproces na ziekte
Veilig, zonder schadelijke bijwerkingen
Het water smaakt zacht en licht
Verminderd het melkzuurniveau dat is opgebouwd door intensieve training of sport

Het gezicht achter CellPower Water®Nuno Nina

Met een achtergrond in wiskunde en systeemtechniek is Nuno Nina nauw betrokken geweest op het gebied van de elektrogeneeskunde en heeft hij medische apparaten en behandelingsfrequenties voor TimeWaver Frequency en Healy ontwikkeld.

Nuno Nina is oprichter en directeur van IM – Integrative Medicine Clinic in Lissabon, waarvan het concept in verschillende klinieken over de hele wereld werd overgenomen.

Het laatste onderzoek van Nuno draaide om water als basis van alle behandelingen en heeft geleid tot de creatie van CellPower Water. CellPower Water is het resultaat van verschillende onderzoeken die hij en zijn team het afgelopen decennium hebben uitgevoerd.

Start met drinken van het juiste water Koop de CellPower Water® fles

CellPower Water® smaakt heerlijk. Het heeft een neutrale en zeer aangename smaak. Hierdoor drink ik gemakkelijk 2 liter water per dag. De fles is gemaakt van PCTG. Slagvast materiaal, bestand tegen vallen en stoten, goede chemische bestendigheid en voedsel-veilig. Hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor babyflessen.

Ook voor mijn thee gebruik ik de CellPowerWater® fles. Het is de enige waterstof waterfles ter wereld waarvan de technologie temperaturen tot 100°C ondersteunt. Onze top PEM (protonen uitwisselingsmembraan) is bestand tegen hoge temperaturen om waterstof te produceren. Wetenschappers hebben ontdekt dat hoe hoger de temperatuur tijdens elektrolyse is, hoe groter de productie van waterstof.

In tegenstelling tot de meeste andere merken, gebruikt CellPower Water de gemakkelijke verkrijgbare en vervangbare 18650 batterij.

De fles heeft een makkelijk te openen anti-bacteriële drinkdop en de speciale samenstelling van het materiaal voorkomt eventuele nare geurtjes.

Het zelf ontwikkeld hoogwaardig hittebestendig PEM-membraan heeft een krachtige elektrolyse functie, is niet gecoat met chemisch geleidende materialen en zal geen schadelijke stoffen en zware metalen elektrolyseren die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam. De membranen van alkalische waterstof flessen zijn meestal niet-geweven vezels of nylonmembranen (grote poriegrootte); het gebruik van dit materiaal om waterstof te elektrolyseren kan het risico veroorzaken van zware metalen (koper, lood, zink, tin, kobalt, antimoon, kwik, cadmium, bismut), desinfecterend water (Natriumhypochloriet) en andere stoffen die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam.

En er is wetenschappelijk bewijs. Er zijn honderden onderzoeken die allemaal het vermogen van waterstof (H2) bevestigen om de niveaus van sommige “vrije radicalen“ te verminderen, met name de zeer gevaarlijke hydroxyl radicaal (OH) die leidt tot een overeenkomstige vermindering van het niveau van oxidatieve spanning.

De therapeutische voordelen van waterstof zijn bewezen in de meest uiteenlopende gezondheidsproblemen.

Koop nu jouw CellPower Water® fles. Prijs €399,-   Gebruik de code: MIRJAMSMIT-SPIER_CPW (kopieer en plak deze kortingscode in het discount veld tijdens het afrekenproces) voor GRATIS verzending!

 

Hoe gebruik ik de CellPower waterfles?Gebruikershandleiding

Download de gebruikershandleiding (Engelstalig) van de cellpower waterfles voor de technische specificaties en advies over het juiste gebruik.

OpmerkingDisclaimer

Nuno Nina’s theorieën zijn gebaseerd op zijn kennis van wiskunde, natuurkunde en scheikunde, die hij inbracht op het gebied van gezondheid en toepaste in zijn klinische praktijk.
De mening van Nuno Nina mag niet worden beschouwd als een vervanging voor professioneel overleg met een gekwalificeerde zorgverlener.