Het draagbare medische hulpmiddel voor gezondheid Welzijn en Balanshealy

Jij wilt je toch ook gezond en goed voelen? Immers, een gezond lichaam en een gezonde geest zijn waarschijnlijk de belangrijkste ingrediënten voor geluk en de kwaliteit van het leven!
Maar gezondheid is niet vanzelfsprekend en het betekent iets anders voor iedereen…
Of je nu op zoek bent naar een alternatieve manier om pijn of ongemak te verbeteren? Of je wilt het evenwicht herstellen tussen lichaam, geest en ziel? Of om meer vreugde en vitaliteit te ervaren, en het verbeteren van je gevoel van welzijn? Om je te helpen deze doelen te bereiken is er Healy!

Healy met TimeWaver technologie is een medisch apparaat voor de behandeling van pijn in chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, maar ook voor de ondersteunende behandeling van geestesziekten zoals depressies, angst en gerelateerde slaapstoornissen. Healy is bedoeld om bepaalde gebieden in uw lichaam te stimuleren met behulp van individueel frequenties.
Dit kleine maar uiterst veelzijdige apparaat heeft frequentieprogramma’s voor alle belangrijke gebieden van het leven: het bevordert vitaliteit, welzijn en evenwicht. Healy levert toepassingen die helpen je in vorm te houden en pijn te verminderen. Healy kan je ondersteunen in stressvolle situaties, helpen om gemakkelijker te herstellen en beter te kunnen uitrusten ‘s nachts, helpen je vitaliteit te verhogen, je levensenergie soepel te laten stromen en het activeert je energiereserves!

'Voor mij is Healy een spiritueel excellerend instrument. Je kunt tot de kern komen van wat er echt aan de hand is op een bio-energetisch niveau..."

inzetbaar op verschillende gebiedenéén product voor het hele gezin

gezondheid

Fitness

leren

Beauty

bio-energetische balans

beroep

Ontdek het zelfeffecten van Healy op het welzijn

Sterke verbetering
27%
Verbetering
44%
Beetje verbetering
21%
Geen verandering
7%
Verslechtering
Webdesigner 1%

*Resultaten van een steekproef van 670 deelnemers die op deze vraag over het onderzoek hebben geantwoord, niet een wetenschappelijk gevalideerde enquête.

gezonde cellen en een gezond lichaamFrequentie therapie

De cel is het kleinste onderdeel van je lichaam.  Een lichaam bestaat uit organen, de organen bestaan uit cellen. Ieder van ons heeft er ongeveer 70 triljoen. Elke cel heeft, net zoals het hele menselijke organisme, een metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof moeten erin en de stofwisselingsproducten moeten eruit. Voor de cellen wordt dit transport afgehandeld door openingen in hun oppervlak, de zogenaamde celmembraan.
Deze “kleppen” in het celmembraan openen en sluiten als het nodig is. Dit mechanisme is gebaseerd op spanningspotentiaal, d.w.z. het verschil in spanning tussen het celinterieur en de intercellulaire ruimte. De juiste of verkeerde hoeveelheid van dergelijke potentieel is verantwoordelijk voor gezonde of zieke celstofwisseling.
Frequentietherapie wordt verondersteld dit spanningspotentiaal te reguleren.

Voor meer info over frequentietherapie of de Healy kun je ook kijken op mijn speciale Healy pagina healfrequencies.nl

Waar heb jij behoefte aan?verschillende programma's

Healy kan je o.a. helpen bij:
Chronische pijn
Slaapstoornissen
Depressie
Stress
Hormonale disbalans
Gebrek aan concentratie
Verzwakt immuunsysteem
Ophoging gifstoffen
Achterblijvende sportprestaties
Verslaving
Menopauzale klachten

Healy heeft mij overtuigdNu is het jouw beurt!

Bij Mirnergy kan jij de Healy ervaren door een kennismakingssessie/demo of een proefbehandeling te boeken. Ik informeer je graag over alle mogelijkheden die de Healy te bieden heeft.

Ik kan je helpen de Healy op de juiste wijze en doeltreffend in te zetten. Of misschien wil je wel partner worden, dan kan ik dat voor je regelen! Ik zorg ervoor dat je goed begeleid wordt en ik ondersteun je waar nodig.

In mijn werk als HeartMath Therapeut en Pranic Healer werk ik met energie aan balans, veerkracht en harmonie tussen hoofd en hart en lichaam. De Healy is een combinatie van mijn werkzaamheden in een apparaat. Healy maakt het mogelijk dat ik veel mensen tegelijk kan helpen. Mijn intentie is zoveel mogelijk mensen met dit geweldige apparaat te laten kennismaken. Zo wordt een holistisch gezond leven voor iedereen toegankelijk. Als iedereen gezonder, meer in balans is en meer liefde kan ervaren en geven zorgen we er samen voor dat de wereld een steeds harmonieuzere plek is om te leven. Voor ons en voor onze kinderen…

ervaar het zelf!

Voor de healy mét elektrodencontra-indicaties

Contra-indicaties voor het gebruik van de Healy met elektroden: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij pacemaker of andere elektronische implantaten, bij metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, niet op kapotte huid of delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie of bij koorts.
Als u Healy gebruikt terwijl u medicijnen gebruikt, raden wij u aan om de dosis periodiek te laten controleren door uw arts, vooral als u de volgende medicijnen gebruikt:
– Bloedverdunners
– Antidiabetica
– Bloeddrukverlagende medicatie
– Hormonen (vooral schildklierhormonen)
– Bètablokkers
Healy en zijn toepassingen zijn alleen geschikt voor volwassenen boven de 18 jaar. Onvoldoende gegevens zijn beschikbaar voor gebruik door
minderjarigen.
Bij deze contra-indicaties kan je de Healy Resonance wél gebruiken.

OpmerkingDisclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Bestel nu zelfjouw Healy!

Healy heeft gekozen voor een verkoop via Social Sharing. Dat betekent dat je altijd een Healy koopt bij iemand die zelf ook een Healy heeft gekocht en/of ervoor heeft gekozen om partner van HealyWorld te zijn.

Je bestelt een Healy via een link, bij Healy. Zij leveren ook jouw Healy.

LET OP: Tijdens het aankoopproces kan je het vakje “Member” aan te vinken. Dit heeft de voorkeur, omdat je dan de mogelijkheid hebt om nu of in de toekomst een compensatievergoeding te ontvangen voor de van jouw aangedragen verkopen. 

Ben je niet tevreden, dan mag je binnen 14 dagen je Healy terugsturen en krijg je je geld terug. 

OF

Laat mij je helpenEen slimme keuze!

 • Als eerste vertel ik je graag meer over alle mogelijkheden
 • Aan de hand van jouw wensen help ik je de Healy met de juiste programmagroep te kiezen
 • Ik help je de Healy op de juiste wijze en doeltreffend in te zetten
 • Wanneer je partner wilt worden regel ik dat voor je. Ik zorg ervoor dat je goed begeleid wordt en ik ondersteun je waar nodig 
 • Nog niet helemaal overtuigd? Dan kan ik je vrijblijvend een demonstratie geven om de Healy in werking te zien en te ervaren.

Gratis Healy demo of informatie

  Voornaam*

  Achternaam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Geboorte datum?

  Hoe zou jouw huidige gezondheid scoren op schaal van 1-10?
  Dramatisch Top fit

  Wat is je doel?

  Wat heb je al geprobeerd?

  Hoe lang probeer je jouw doelen al te behalen?

  Hoe committed ben jij om jouw doel te bereiken?
  Interesseert mij niet 12345678910 All in

  Hoe zou jouw leven eruit zien als jij jouw doel bereikt hebt?

  Heb je allergieën? Zo ja, welke?

  Bedankt voor je antwoorden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Eerst Kennismaken met Healy?Boek een demo

  Wil jij ook de Healy ervaren?

  • Live demonstratie: bij jou thuis, op locatie, of bij mij in Studio Mirnergy. Ik bespreek dan alle mogelijkheden en je kan de Healy en de microstroompjes live ervaren. 
  • Zoom meeting: Ook dan bespreek ik alle mogelijkheden en kan je de Healy ervaren op afstand! Dit gaat met de ingebouwde Quantum sessor. Hiervoor heb ik je NAW gegevens, geboortedatum en pasfoto nodig.

  Neem contact met mij om de Healy te ervaren! Via 06-14324834 of via de ondestaande link;