NEUMI richt zich op innovatie en producten die de wereld wil en nodig heeft. Neumi heeft het weer gedaan met de recente teaser dat er dit jaar een nieuw product aankomt: Neumi HERS!

ondersteuning aan vrouwen in alle levensfasenNeumi Hers

Neumi Hers richt zich op het in balans brengen van hormonen die specifiek zijn voor de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Of een vrouw nu ondersteuning zoekt voor pijnlijke borsten,  menstruatiekrampen, een opvlieger wil stoppen, of misschien is ze geïnteresseerd in het ondersteunen van een gezond libido of het ondersteunen van een meer evenwichtige algehele stemming – Neumi HERS is op weg om te helpen!

Hers is een krachtig vrouwensupplement dat is ontworpen om vrouwen in elke fase van hun leven te ondersteunen, waaronder menstruerende vrouwen, vrouwen in de actieve menopauze en vrouwen na de menopauze. Met een zorgvuldig samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten biedt Hers gerichte verlichting en bevordert het holistische welzijn.

Neumi Hers maakt gebruik van baanbrekende nanotechnologie om de absorptie van belangrijke ingrediënten die een grote rol spelen in je gezondheid te maximaliseren. De moleculen in veel supplementen zijn te groot om door de cel te worden opgenomen, zodat ze uit het lichaam worden gescheiden zonder effectief te worden gebruikt. Onze met water omhulde ingredienten van nanoformaat  zijn klein genoeg om volledig in de menselijke cel te worden opgenomen.

Geïnteresseerd om als een van de allereersten te bestellen wanneer Neumi HERS wordt uitgebracht? Neem direct contact met MIJ op om op de wachtlijst te komen! E-mail heeft de voorkeur!

Voeg “NEUMI HERS” toe in de onderwerpregel en vermeld ook het land waar je woont!

NEUMI HERS is volledig plantaardigIngrediënten*

 • Pioenwortel: Bekend om zijn potentieel om menstruatieongemakken te verlichten en de hormonale balans te ondersteunen.
 • Macawortel: Helpt het energieniveau, de stemming en de hormonale balans te ondersteunen.
 • Ashwagandha: Traditioneel gebruikt om stress te verminderen en het algehele welzijn te bevorderen.
 • Calciumascorbaat: Levert een bron van vitamine C, die de gezondheid van het immuunsysteem en de collageenproductie ondersteunt.
 • Kuisbessenextract: Helpt het hormonale evenwicht te ondersteunen, vermindert symptomen van PMS en onregelmatige menstruatie.
 • Dong Quai wortel: Traditioneel gebruikt om menstruatie ongemak te verlichten en hormonale balans te bevorderen.
 • Sint-Janskruid: Staat bekend om zijn vermogen om de stemming en het emotionele welzijn te ondersteunen.
 • Gember: Helpt symptomen van menstruatie te verlichten en ondersteunt de spijsvertering.
 • Damiana: Traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de stemming, energie en het algehele welzijn.
 • Cyanocobalamine (B12): Essentieel voor energieproductie en algehele cellulaire gezondheid.
 • Pyridoxine (B6): Ondersteunt het hormonale evenwicht, de stemmingsregulatie en het algehele welzijn.

* Dit is geen definitieve ingrediëntenlijst en kan nog veranderen voor de lancering van het eindproduct.

We staan op het punt de wereld van de vrouwelijke gezondheid te veranderen!

Geniet van Neumi Garantie

Vragen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen! Neumi biedt zakelijke mogelijkheden ook voor degenen die geïnteresseerd zijn in het vertellen van anderen over Neumi!

OpmerkingDisclaimer

Al mijn diensten zijn geen vervanging van de eventuele behandeling en medicatie door je reguliere arts. Ik stel geen diagnose en zal dan ook NOOIT adviseren of aansturen om te stoppen met medicatie gebruik dan wel reguliere zorg. Je bent zelf verantwoordelijk om een behandeling door de reguliere geneeskunde te ondergaan dan wel voort te zetten. 

Ik ben een onafhankelijk Neumi lid. De verklaringen op mijn website zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten.