De Kracht van Hydrastat™ Nano-Technology

'S Werelds Krachtigste AntioxidantNutriSwish

Nutriswish maakt gebruik van baanbrekende nanotechnologie om de absorptie van belangrijke ingrediënten die een grote rol spelen in uw gezondheid te maximaliseren. Enkele van deze ingrediënten zijn Glutathion, Curcumine, L-Cysteïne, en nog veel meer.

Zeg maar vaarwel tegen maanden wachten om de resultaten te zien van goede suppletie en een gezonde huidroutine. We hebben ons tot doel gesteld de gezondheids- en schoonheidsindustrie te ontwrichten door ons HydraStat® Nano-Delivery systeem te implementeren om ongeëvenaarde resultaten te leveren in minder tijd.

Nanotechnologie is de weg van de toekomst als het gaat om gezondheid, en wij zijn de pioniers. Neumi levert de nieuwste technologie tegen een eerlijke prijs, zodat iedereen kan profiteren van nano-supplementatie.

Wat is het en wat zijn de voordelen?Glutathion

Glutathion is de belangrijkste antioxidant van het lichaam die invloed heeft op bijna elke functie in uw lichaam. Het ontgift de lichaamscellen en het recyclet zichzelf om de effectiviteit van andere antioxidanten (vitamines C, D, enz.) te verhogen. Glutathion is een van de meest bestudeerde moleculen ter wereld met meer dan 165.000 studies over PubMed* vergeleken met vitamine C met 69.000 studies.

*PubMed® bevat meer dan 33 miljoen citaties voor biomedische literatuur uit MEDLINE, life science-tijdschriften en online boeken.

Bekijk PubMed-onderzoeken over glutathion.

Wanneer je NutriSwish gebruikt, worden miljarden nanodeeltjes geabsorbeerd, waardoor je direct toegang hebt tot biologisch beschikbare glutathion.

Huid, ontmoet...Neumi Skin

De baanbrekende technologie van Neumi Skin biedt kritische ingrediënten waaronder hyaluronzuur, collageen, glutathion en andere aminozuren in nano-grootte.

Neumi gebruikt ultrapuur water gecombineerd met essentiële voedingsstoffen in een oplossing die verkleind is tot deeltjes onder de 100 nanometer, en sommige zo klein als 10 nm of lager. Dit draagt ​​enorm bij aan de biologische beschikbaarheid!

Neumi Skin kan helpen bij het verkleinen van poriën, het liften en verstevigen, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het gladstrijken van de huidtextuur, het verhelderen en egaliseren van de teint en het bestrijden van huidverouderende schadelijke stoffen.

Hyaluronzuur

Dit ingrediënt kan tot 1000x zijn gewicht in water vasthouden, waardoor het het geheime ingrediënt is voor een ultra-gehydrateerde huid.

Collageen

De "fontein van de jeugd" of collageen, helpt bij de elasticiteit en kan helpen bij het hydrateren en verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Glutathion

De belangrijkste antioxidant van het lichaam die kan helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en om uw huid de meest gezonde kleur te geven.

Echte mensen, echte resultatenVoor en Na

Na 13 dagen

"Ik ben super enthousiast over Neumi Skin en Neumi Nutriswish! Het is pas 2 weken geleden, maar ik ben nu al dol op de resultaten! Dit zijn mijn 13 dagen resultaten van het dagelijks innemen van Nutriswish, en het 2 keer per dag sprayen van mijn gezicht met Neumi Skin. Tot nu toe heb ik verbeteringen gezien in mijn teint, een vermindering van mijn fijne lijntjes en wallen en donkere kringen onder mijn ogen, mijn huid voelt zachter aan en ziet er meer gehydrateerd uit, en ik heb gemerkt dat ik meer energie heb! 🤩🥳 Ik denk ook dat het mijn immuunsysteem een boost heeft gegeven, want mijn hele familie werd vorige week ziek, maar ik niet! Neumi voor de overwinning!" - Laura L.

Na 12 weken

"Ohhh mijn hemel. Ik ben zo in de wolken met de resultaten die ik heb gekregen. Ik ben nu al bijna 12 weken aan het swishen en sprayen. Ik heb vandaag eindelijk besloten om deze voor en na collage samen te stellen. Ik ben net 33 geworden, en voordat ik de producten begon te gebruiken heb ik letterlijk alles geprobeerd voor mijn huid. Ik schaamde me echt voor hoe het eruit zag. Ik zou geen foto of video maken zonder filter. Ik weet dat mijn huid niet in topconditie was door onderliggende gezondheidsproblemen (schoonheid begint van binnen). Mijn huid had veel volume verloren, vooral in mijn wangen. Ik had diepe rimpels waar mijn kuiltjes zitten. Nu is mijn huid veel voller en veerkrachtiger. Ze is helderder en stralend. Mijn huid is egaler en ik heb minder last van puistjes. Ik gebruik het gemiddeld twee keer per dag. Ik kan niet wachten om de vooruitgang te zien die ik blijf boeken!" - Chloe D.

Na 6 weken

Geen make-up - Geen filter. Dit is het resultaat na 6 weken NutriSwish & NeumiSkin gebuiken. "Voor altijd dankbaar voor Neumi! Het heeft mijn leven veranderd! ❤️" - Lisa K.

Na 2 weken

"Ik ben echt weggeblazen na 2 weken swishen & sprayen 2 keer per dag! Wat nog beter is, is dat ik in staat ben geweest om 6 huidverzorgingsproducten te vervangen (wat me een hoop geld bespaart) terwijl ik resultaten heb die ik nog nooit eerder heb ervaren! Deze foto's zijn 2 weken na elkaar genomen, zelfde tijd, zelfde belichting met GEEN FILTER! Ik zie poriën verkleinen, donkere vlekken oplichten, de teint egaliseren en een gladdere textuur krijgen. Als dit is wat ik aan de buitenkant zie, kan ik me alleen maar voorstellen wat voor goeds er van binnen gebeurt!" - Angel W.

Neem contact met mij op voor meer reviews!

Geniet van Neumi Garantie

whitepaper & testresultatenGetest door derden

Alle Neumi-producten zijn getest op zuiverheid en productintegriteit. Klik op onderstaande knop om onze whitepaper & testresultaten te bekijken.

OpmerkingDisclaimer

Al mijn diensten zijn geen vervanging van de eventuele behandeling en medicatie door je reguliere arts. Ik stel geen diagnose en zal dan ook NOOIT adviseren of aansturen om te stoppen met medicatie gebruik dan wel reguliere zorg. Je bent zelf verantwoordelijk om een behandeling door de reguliere geneeskunde te ondergaan dan wel voort te zetten. 

Ik ben een onafhankelijk Neumi lid. De verklaringen op mijn website zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten.