Over mij

Mirjam Smit

Hi, mijn naam is Mirjam, leuk je te ontmoeten!

Ik werk met gemotiveerde mensen zoals jij die  ondernemersavontuur willen omarmen.

Geen zorgen! Ik heb een groep van gelijkgestemde mensen gecreëerd om je te helpen je bedrijf online te laten groeien. Alles draait om jou en wat je wilt doen, ik ben er alleen om je te begeleiden en je te ondersteunen om je dromen waar te maken!

"Mensen helpen evolueren naar een nieuw welvaartsparadigma door hun vibratie te verhogen en hun innerlijke visie te doen ontwaken."

wie ben ikMeer over mij

Mijn naam is Mirjam Smit. Ik woon samen met mijn man en onze drie kinderen in Limmen. Ik ben geboren in Heemstede in het jaar 1978. Mijn passie voor vitaliteit, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling hebben mij hier gebracht.

Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee leren omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven.

Mijn ontvangen kennis deel ik graag om mensen een stukje verder te helpen in hun bewustwordingsproces, zodat een ieder kan profiteren en een beter leven kan creëren voor zichzelf.

Mijn missie is mensen te helpen hun fysieke, mentale en emotionele systemen in evenwicht te brengen met de intuïtieve begeleiding van hun hart. Ik geloof dat wanneer we ons hart en onze geest op één lijn brengen en verbinden met anderen, we de hogere mentale, emotionele en spirituele capaciteiten wakker maken die vaak sluimerend aanwezig zijn.

In mijn werk als HeartMath Therapeut werk ik aan balans, veerkracht en harmonie tussen hoofd, hart en lichaam. Ik streef ernaar om mijn sessies altijd met passie, compassie en een oprecht verlangen om levens te transformeren uit te voeren.

Mensen die denken in mogelijkheden, die verder kunnen stappen dan wat ze kennen, in het onbekende, die bereidt zijn om de manier waarop ze denken en voelen te veranderen, omdat ze begrijpen dat door zichzelf te veranderen hun leven veranderd, Die ervaren iets magisch – er ontstaat een nieuw bewustzijn.

We evolueren… Naar hopelijk een vorm die wanneer we bevrijd zijn van de ketenen van onze eigen grenzen, we elkaar helen; elkaar informeren; elkaar steunen; elkaar vertrouwen; met elkaar samenwerken; voor elkaar stralen zodat anderen ook kunnen stralen. We generen een community met gelijkgestemden om mensen wakker te maken die willen leren en in vrijheid willen leven.

De moderne technologie kan ons hierbij helpen. Het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en spiritualiteit door middel van de hedendaagse technologie en tegelijkertijd bouwen we aan passief inkomen om welvaart genereren.

Ik inspireer onze groeiende gemeenschap om een voortdurende positieve impact op de mensheid te hebben. Het geeft me veel vreugde om deze groei te zien met leden over de hele wereld.

Een holistisch gezond leven is voor iedereen toegankelijk! Als iedereen gezonder, meer in balans is en meer liefde kan ervaren en geven zorgen we er samen voor dat de wereld een steeds harmonieuzere plek is om te leven. Voor ons en voor onze kinderen…

Je kan met mij werken viaverschillende vormen

1:1 Coaching

Ik je help je in contact te komen met je eigen kracht. We gaan doelgericht te werk, zodat je positieve verandering zult ervaren.

Behandeling

Kies voor één of meerdere sessies Lichttherapie & Ontspanning; klinisch bewezen behandeling die versnelde heling en verlichting biedt.

Training/cursus

Online trainingen behoren ook tot de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Niet alleen leren, maar vooral ervaren!

Support

Je kan op mij rekenen! Je hoeft het niet alleen te doen.... Ik hecht enorm veel waarde aan de tevredenheid van mijn cliënten en partners.

Partner worden

Ik kan je niet alleen ondersteunen in je weg naar meer welzijn, maar kan ook je leven veranderen uit professioneel oogpunt. Een businessmodel dat levens verandert, kansen biedt en mensen verbind. Het bedrijfsmodel ondersteunt iedereen op zijn eigen manier: mensen die op zoek zijn naar een parttime carrière, fulltime professionals en aspirant-managers die anderen een duidelijk uitgestippeld pad naar financiële vrijheid willen laten zien. Sluit je aan en profiteer van je positieve aanbevelingen!

toezeggingmijn belofte aan jou!

Wanneer we samen aan de slag gaan, beloof ik dat je geïnspireerd raakt en je levenskwaliteit verbetert.

Waarom Mirnergy?Redenen

succes storiestestimonials

Door alle Covid maatregelen ben ik in een sleur terecht gekomen. Ik had nergens meer zin in en het ging steeds slechter met mijn schoolresultaten. Met de Technieken die Mirjam mij heeft geleerd voelde ik mij weer lekkerder in mijn vel, positiever en krachtiger. Ik gebruik de technieken nu ook tijdens het studeren. Sindsdien haal ik veel hogere cijfers!
Sam
Student Middelbare school
25 mei 2020
‘Mirjam deed een intake met mij en daarbij kwam precies naar boven waar het bij mij aan schortte: focus. Ze heeft mij diezelfde dag – deels op afstand – behandeld met de Healy en ik voelde direct een verandering. De hele dag heb ik een fijne energie ervaren die ik direct kon omzetten in mijn werk. Dat smaakte naar meer.’
Monique
Gespreksleider & directeur-eigenaar
oktober 2020
Professioneel, behulpzaam, leergierig, betrouwbaar, iemand die werkt vanuit het hart en doorgaat tot ze exact weet waar ze het over heeft. Zo heb ik Mirjam leren kennen met Healy. De fijngevoeligheid die Mirjam van nature heeft, blijkt een zeer waardevol tool wat ze schijnbaar moeiteloos inzet ter verbetering van de gezondheid van haar klanten in zowel lichaam als geest. Ze pikt pijnpunten snel op en weet deze, met haar brede scholing op verschillende gebieden, liefdevol om te zetten naar een programma wat specifiek bij jou past.
Femke
Oprichter & Eigenaar
November 2020
Bijna wekelijks had ik last van migraine aanvallen. Ik ben via Mirjam met Healy in aanraking gekomen en ondanks dat ik erg sceptisch was heb ik toen de Healy twee keer ingezet tijdens een aanval. Vervolgens trok de migraine weg en heb ik geen nieuwe aanvallen meer gehad. Echt heel bijzonder.
Hein
Manager
juli 2020
Mirjam heeft mij de handvatten gegeven die ik nodig had in een uitdagende periode in mijn leven. De oefeningen van HeartMath hielpen mij om door alles heen te ademen. Hierdoor kon ik bewust blijven in moeilijke situaties waardoor ik er later beter op kon reflecteren en meer uit kon leren. De Healy ondersteunde mij in mijn proces. Ik was verbaasd dat het écht werkt. Op dit moment gebruik ik hem nog steeds 2 à 3 keer per dag. Ik ben erg geholpen met dit kleine apparaatje.
Margreet
Arbeidsdeskundige
April 2021

Enthousiast geworden?Ontdek de methodes

Nutriswish & NeumiSkin

's Werelds krachtigste ANTIOXIDANT. Baanbrekende nanotechnologie om de absorptie van belangrijke ingrediënten die een grote rol spelen in uw gezondheid te maximaliseren.

HeartMath

Meer veerkracht, minder stress! Ontdek de kracht van hartcoherentie. Ook jij kunt jezelf in balans brengen. Zo zorg je voor een diepgaande verschuiving die je helpt om situaties te benaderen met meer emotioneel evenwicht, compassie, helderheid en zelfvertrouwen.

Superfood Systeem

Ontdek hoe je met voeding invloed hebt op je gezondheid en hoe je je voelt. Met producten die het lichaam weer in balans brengen en meer energie geven.