Isagenix

The Art of Wellbeing

Met Isagenix ga je weer op een andere manier naar voedsel kijkenGebalanceerde Levensstijl

Er beter uitzien. Voel je beter. Beweeg beter. Leef Beter.

Het valt niet mee om jouw gezonde leefstijl vol te houden. Chocola om je middagdipje te verhelpen of  met een zak chips na een lange werkdag op de bank ploffen komt veel mensen bekend voor. Wanneer je boodschappen doet, vertrouw je op veelbelovende etiketten die je vertellen dat je een bewuste keuze maakt, maar ondertussen stop je je lichaam vol met allerlei lege calorieën. Het voedingsprogramma van Isagenix helpt je dan om weer een gezonde weg in te slaan.

Isagenix is meer dan een effectieve manier van afvallen. Ondersteund door wetenschappelijke inzichten ga je werken aan een optimale gezondheid. Daarom bestaan de producten van Isagenix uit 100% natuurlijke, organische en hoogwaardige ingrediënten die het herstellend vermogen van je lichaam in gang zetten. Ze bevatten dan ook geen kunstmatige kleur-, smaak- of geurstoffen.

Mijn persoonlijke Isagenix succesverhaal is slechts een van de duizenden succesverhalen die ongelooflijke resultaten hebben ervaren met behulp van Isagenix Systemen. De beste tijd om je eigen succesverhaal te beginnen is NU.

"Ontdek hoe je met voeding invloed hebt op je gezondheid en hoe je je voelt."

Hoogwaardig, Geen compromisEigenschappen

Gezonde leefstijl / Transformatief

Isagenix bestaat om levens te veranderen. We veranderen levens over de hele wereld door het formuleren van producten die werken, en goed werken. Om producten te maken die een echt verschil maken in je gezondheid en vitaliteit, blijven we op het snijvlak van voedingswetenschap en werken we voortdurend aan het beste uit de fijne ingrediënten van de natuur.

Gewichtsverlies, Detoxen en/of Aankomen

Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of juist gezond wilt aankomen, het is allemaal mogelijk met Isagenix. Er zijn diverse producten die het lichaam weer in balans brengen en meer energie geven. Om af te vallen vervang je twee maaltijden per dag door een shake met alle nodige voedingsstoffen. Op detoxdagen ligt de focus op het reinigen van het lichaam en het afvoeren van gifstoffen. En om het herstel na een intensieve workout te bevorderen zijn er ook prestatieverhogende en herstelbevorderende producten.

Wetenschappelijk onderbouwd

Vanaf het begin loopt Isagenix voorop met producten die gebaseerd zijn op wetenschappelijke inzichten en laten ze nog steeds de producten testen om na te gaan in welke mate ze bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Isagenix is partnerschappen aangegaan met gevestigde universiteiten en laboratoria die betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek. Isagenix levert dus een bijdrage aan op bewijs gebaseerd voedingsonderzoek en levert een wetenschappelijke onderbouwing voor de Isagenix-systemen

je vraagt je af...Hoe het werkt?

Daag jezelf uit30 Dagen Challenge

Voel jij je lusteloos en kom je maar niet van die overtollige kilo’s af? Met Isagenix ga je weer op een andere manier naar voedsel kijken. In plaats van dieet na dieet te volgen, ga je je lichaam voeden met alle stoffen die je nodig hebt om goed te functioneren en je goed te voelen. En omdat je je beter gaat voelen, kun je het makkelijker volhouden.

Doe mee met het voedingsprogramma van Isagenix. Je gaat dan 30 dagen het allerbeste uit jezelf halen met behulp van gezonde drinks, shakes, snacks en supplementen. Mirnergy begeleidt je graag bij het vinden van een programma dat bij jou past. Ook krijg je handvatten, inspiratie en motivatie om je leefstijl om te gooien. Want om het beste resultaat te behalen, is een combinatie van voeding, beweging, supplementen én mindset het beste.

Voor €295,99 krijg je een pakket voor 30 dagen dat speciaal ontworpen is om met gewichtsverlies te beginnen en je doelstellingen te realiseren met een uitgebalanceerde dagelijkse voeding. 

"Het leven is beter als je je beter voelt."

in plaats van vullenstarten met voeden

Bij Mirnergy weten we als geen ander wat voor effect een gebalanceerde leefstijl kan hebben. Nadat ik, Mirjam, steeds meer chronische klachten kreeg als vermoeidheid en fibromyalgie gooide ik mijn eetpatroon om en kreeg ik mijn energie weer terug. Wil jij je ook weer een fit voelen en een vitaal lichaam krijgen? Ontdek dan hoe je met voeding invloed hebt hierop. Pak deze kans en informeer naar de mogelijkheden van Isagenix voor jou!