Unieke innovatieve lichttherapie

De belangrijkste bron van leven en energieLicht

Zonder licht is er geen celstofwisseling mogelijk, geen communicatie tussen de cellen of celgroepen. In de basis is ook ons lichaam een fotocel, die via licht van energie en informatie wordt voorzien.

Het is wetenschappelijk en medisch bewezen dat veel ziekten en psychische aandoeningen worden veroozaakt door een gebrek aan daglicht. Tegenwoordig besteden we bijna 90% van onze tijd binnenshuis, zonder direct natuurlijk licht. Dit is een zeer ongewenste situatie voor de gezondheid en een bekende oorzaak van meerdere ziekten. Het is algemeen bekend dat het menselijk lichaam organisme licht transformeert in elektrochemische energie wat een keten van biochemische reacties in cellen activeert die het gehele lichaam beïnvloedt.

Holistische kijk op ziekte en genezing
Bij Mirnergy richten we ons actief op het verbeteren van de omstandigheden, zodat het lichaam zichzelf hersteld. Steeds meer (medisch) deskundigen vertrouwen op een holistische benadering voor behandelingen en preventieve gezondheidszorg. Bioptron® lichttherapie is ‘s werelds meest vooraanstaande lichttherapie systeem en een welkome toevoeging aan dit gebied. 

Effectief bij Pijnbestrijding, Schoonheid, Gezondheid & Wellness

Het is een klinisch bewezen therapeutische technologie die versnelde heling en verlichting biedt. Het zendt gepolariseerd lage energie licht, wat een biostimulerend effect heeft en zeer effectief werkt als aanvullende therapie, maar ook als een op zich staande therapie. Het specifieke polychromatisch lichtspectrum omvat het zichtbare licht en het helende deel van het infrarood spectrum, vergelijkbaar met de zon, maar dan zonder de mogelijk schadelijke UV-straling. 

Natuurlijke preventie en natuurlijke behandeling zonder bijwerkingen!

EEN DOORBRAAK IN LICHTtherapie!voordelen

"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration" N. Tesla

Een veilige en effectieve medische behandeling voor iedereen (ook kinderen)!Ontdek

Wonden

Hyperlichttherapie bevordert aanzienlijk de natuurlijke regeneratieprocessen van de weefsels, voor een snellere wondgenezing met minimale littekenvorming.

Pijn

Klinisch bewezen en gecertificeerd voor de medische behandeling van pijn, dringt het licht diep door in het weefsel, versnelt de genezing, vermindert ontstekingen radicaal en bevordert de bloedcirculatie.

Dermatologie

Lichttherapie kan een breed scala van huidproblemen behandelen bij volwassenen en kinderen, met inbegrip van infecties veroorzaakt door virussen of bacteriën.

sportgeneeskunde

Het hebben van een gerichte herstelstrategie is van groot belang om een snelle terugkeer naar de sport mogelijk te maken. Hyoerlichttherapie controleert de ontsteking en stimuleert de vroege start van het genezingsproces.

Anti-Aging

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat Bioptron lichttherapie een positief stimulerend effect heeft op specifieke cellen in de huid die bekend staan als fibroblasten, wat resulteert in de productie van collageen en elastine.

SAD

SAD is een vorm van depressie die met bepaalde seizoenen gepaard gaat, meestal vanaf de late herfst en het begin van de winter. Bioptron lichttherapie is getest en gecertificeerd om seizoensgebonden affectieve stoornissen (SAD) te bestrijden.

Hoe werkt BioptronLichttherapie

Het menselijk lichaam bestaat naar verluidt uit meer dan 70 biljoen cellen, die allemaal verschillende golflengten van het BIOPTRON licht absorberen om een groot aantal biologische en cellulaire reacties teweeg te brengen in een proces dat bekend staat als foto-biostimulatie.

Wanneer levende weefsels licht absorberen, stijgt het ATP-niveau (adenosinetrifosfaat) en neemt de celstofwisseling toe, wat resulteert in:

 • meer cellulaire energie
 • Verhoogde microcirculatie en celactiviteit
 • Verhoogde productie van collageen en elastine
 • Verminderde zwelling en ontsteking
 • Bevordert celactivering
 • Versnelt het genezingsproces

HYPERLICHTTHERAPIE HEEFT NIET ALLEEN EEN POSITIEF EN LANGDURIG EFFECT OP DE BEHANDELDE ZONE, MAAR OOK OP HET HELE LICHAAM.

combineer met massageOntspan

Bij Mirnergy kun je tijdens de lichttherapie behandeling plaats nemen in de massagestoel om spierspanning te verlichten. Botregeneratie, het verlichten en het elimineren van spierspanning hebben allemaal baat bij het strekken van de armen, rug en benen. Dit gebeurt met behulp van de airbags in het schouder-, rug- en beengebied.

De massagestoel kan ook op zichzelf staand geboekt worden.

De massagestoel is ontworpen voor een breed scala aan gebruikers. Het heeft 12 geautomatiseerde massageprogramma’s die hoogwaardige massage-ervaringen bieden aan klanten met verschillende behoeften.

De massagestoel scant je lichaam en past zich aan jouw lichaam aan

De stoel is uitgerust met een geautomatiseerde functie die de positie van je schouders herkent. Dit systeem voert voor elke massage een scan uit om de lengte en het gewicht van elke gebruiker te detecteren om een op maat gemaakte massage-ervaring te bieden. Met de mechanische 3D massagehanden, die op en neer bewegen, naar buiten strekken en intrekken en van links naar rechts draaien. De intelligente massagehanden helpen bij het detecteren van de fysieke basisparameters van de gebruiker, namelijk de lengte en het gewicht.

De zero gravity-posities die de stoel heeft geven je een gevoel van gewichtloosheid, zodat je kunt genieten van perfecte ontspanning. posities

In deze positie worden de dijen en kuiten opgetild tot het horizontale niveau van de schouders. Het zwaartepunt van het lichaam wordt verschoven en de zwaartekracht wordt gelijkmatig verdeeld over het hele oppervlak van het lichaam. Dit is de ideale massagepositie.

Wordt gezond, blijf gezond, genees en herstel sneller

ervaar het zelf!

Laat de energie stromenKleurentherapie

Er is ook de mogelijkheid om kleurentherapie toe te passen.

De unieke combinatie van gepolariseerd licht en de Bioptron®-kleurenfilters doet het polychrome licht ontleden in haar verschillende golflengten. 

Zo kan blauw licht pijnen verlichten en ontstekingsremmend werken, terwijl rood licht bijvoorbeeld de doorbloeding bevordert en het metabolisme van het zenuwstelsel stimuleert. Geel en violet licht werken specifiek op het lymfatische systeem, en indigo heeft vooral een esthetisch effect bij bijv. cellulitis.

Kleuren therapie is ook in te zetten voor chakra stimulatie

De chakra theorie is gebaseerd op de veronderstelling dat de energie die ons in leven houdt, gelijkmatig door ons lichaam stroomt. In de zeven chakra punten in ons lichaam is er een concentratie van energie die constant beweegt in een circulaire beweging. Elke chakra is geactiveerd met de bijbehorende kleur.

Bioptron kleurentherapie gebruikt de kleuren voor het versterken en herstellen van de lichaamsenergie middels chakra stimulatie. 

Wil jij ook gebruik maken van de kracht van lichttherapie & ontspanningMaak een afspaak

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van het te behandelen gebied of probleem. Voor een optimale werking adviseren wij om lichttherapie in kuurverband af te sluiten. Een kuur bestaat gemiddeld  uit 8 tot 12 behandelingen en een  behandeling duurt 20 minuten. Bioptron lichttherapie is een absoluut veilige en aangename behandelmethode die ook veel in de medische wereld en ziekenhuizen wordt toegepast. Lichttherapie is ook uitstekend te combineren met andere behandelmethodes zoals bijvoorbeeld bioresonantie-/frequentietherapie. Ook kunt u ervoor kiezen om aanvullende ondersteunende supplementen zoals NutriSwish, NeumiSin en Collageenelixer te gebruiken om de resultaten te versnellen en te optimaliseren. Wij adviseren u graag hierover.

 

 • 10 RITTEN KAART: Doorgaans kom je meerdere keren kort achter elkaar voor een behandeling. Met een 10 rittenkaart heb je voordeel op de prijs van losse behandelingen. Prijs voor 10 rittenkaart voor lichttherapie en massagestoel is €300,- of €425,- inclusief bioresonantie-/frequentietherapie.
 • 10 RITTEN KAART HUIDVERJONGING: Met deze 10 rittenkaart geniet je van een speciaal lichttherapie protocol dat  fijne lijntjes vermindert, huidverkleuring verbetert, collageenproductie stimuleert en de huid zal er zachter en steviger uit gaan zien. Prijs is €350,- inclusief massagestoel. (Duur 30-45 min., 3x per week, gedurende 4-6 weken). Tip: kom altijd met een schone/gereinigde huid, zonder make-up!
 • LOSSE BEHANDELING: Lichttherapie in combinatie met de massagestoel is €35,- ( Duur 20-30 min.)
 • LOSSE BEHANDELING: Lichttherapie, massagestoel en bioresonantie-/frequentietherapie is €50,- (Duur 55-60 min.)
 • LOSSE BEHANDELING: Alleen lichttherapie is €25,- (Duur 10-20 min.)
 • ONTVANG EEN WAARDEBON met 50% korting voor een losse behandeling bij het aanbrengen van een nieuwe klant.
 • GEEF EEN CADEAUBON cadeau en verras iemand!

Neem contact met mij op om een afspraak te maken! Via 06-14324834 of via de ondestaande link;

OpmerkingDisclaimer

Al mijn diensten zijn geen vervanging van de eventuele behandeling en medicatie door je reguliere arts. Ik stel geen diagnose en zal dan ook NOOIT adviseren of aansturen om te stoppen met medicatie gebruik dan wel reguliere zorg. Je bent zelf verantwoordelijk om een behandeling door de reguliere geneeskunde te ondergaan dan wel voort te zetten.