Waar stem jij je op af? En hoe doe je dat?

Alles is energie en alles heeft zijn eigen trilling of frequentie.

De manier waarop energie communiceert is door frequenties uit te zenden. Het universum reageert op JOUW persoonlijke frequentie. Het herkent de frequentie waarop je trilt.

Dit betekent dat als je trilt op de frequentie van negativiteit, zoals schaamte en angst, je dingen zal aantrekken met een vergelijkbare trilling om die negatieve trilling die je uitzendt te ondersteunen.Tegenovergestelde werkt dit ook; als je de frequentie van positiviteit laat vibreren zoals vreugde, liefde en overvloed ga je dingen aantrekken die deze positieve vibraties ondersteunen. Verhoog je frequentie en verruim je bewustzijn om alles wat je bent toe te laten, ga voorbij de strijd, ga voorbij de pijn, ga voorbij de zorgen…

Stem je af op de energie die je wilt manifesteren net zoals je je radio afstemt op het radiostation waar je naar wilt luisteren!


Frequenties kunnen verstoord worden. Dan ontstaat er een disbalans en vermindert het bijvoorbeeld de functie van een cel, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Het menselijk en dierlijk lichaam zit zeer slim in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en levert het stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress lange tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen etc.


Je kunt jezelf helpen af te stemmen op de juiste frequentie. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware. Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.


Door speciale frequenties te gebruiken kun je coherentie creëren. Coherentie beïnvloed de communicatie van cellen en energie. In een coherente toestand kun je leren, groeien en herstellen. Coherentie kun je ook trainen! Middels speciale biofeedback apparatuur is het meetbaar en kan ik voor je inzichtelijk maken hoe je gevoelens en emoties dit beïnvloeden. Zo kun je goed zien welke vooruitgang die je boekt. 


Het werken met frequenties en het trainen van coherentie is innovatief, effectief en bovendien leuk! Wil je dit zelf ervaren, neem contact met mij op.


X-MIR

Leave A Comment