Frequenties, het medicijn van de toekomst!

“Future medicine will be the medicine of frequencies.”

-albert Einstein-

Albert Einstein was zijn tijd vooruit en werd beschouwd als een van de grootste denkers die ooit over de aarde hebben gelopen. Zijn werk vormde de belangrijkste hoekstenen waarop wetenschappers en uitvinders die na hem kwamen hebben gebouwd.

Een fascinatie voor de samenstelling van het universum – ruimte, tijd, massa en energie – leidde ertoe dat hij belangrijke artikelen publiceerde die de manier waarop de natuurlijke wereld om ons heen werd begrepen, veranderden.

Een bepaald citaat dat resoneert met medische technologie is direct betrokken bij Einstein’s projecties en zijn bepalende interesse in de onzichtbare golven die ons omringen:

“Toekomstige geneeskunde zal de geneeskunde van de frequenties zijn.”

Bestralingstherapie, röntgenapparatuur, Magnetic Resonance Imaging (MRI) en PET- en CT-scans, en ultrasound zijn allemaal gemeengoed geworden en maken fundamenteel gebruik van de kracht van verschillende soorten golven en hun specifieke frequenties die in de natuur voorkomen.

Elektromagnetische velden zijn onzichtbare golven van energie die, met precisie frequenties, kunnen richten om de pijn te verlichten bij de bron en het natuurlijke herstel van het lichaam te versnellen op cellulair niveau.

Alles heeft een frequentie, je eten, je gedachte, je verleden, en zelfs drugs hebben een frequentie.

Meer en meer mensen beginnen de kracht en het potentieel van frequenties te begrijpen.

Nu, met Healy, is de kracht van deze opmerkelijke technologie gekoppeld aan je smartphone. Dit medisch gecertificeerde apparaat dat geïndividualiseerde frequenties gebruikt om je lichaam en geest in balans te brengen is revolutionair. Het ondersteund je zelfherstellend vermogen en helpt je veerkrachtiger te worden.

We kunnen ons alleen maar afvragen wat Albert Einstein te zeggen zou hebben als hij lang genoeg zou leven om te zien hoe ver de studie en toepassing van de golftechnologie is gekomen in de 21e eeuw.

https://watishealy.nl