Go with the flow

Flow, is eigenlijk je natuurlijke staat…

Ken je het gevoel dat je een taak met passie uitvoert en de tijd voorbij vliegt. Het voelt gemakkelijk, het is leuk en geeft voldoening in elke cel van je lichaam – het stroomt gewoon!
Sport, werk, evenementen, discussies, koken, dansen, alles kan je in deze verbazingwekkende staat brengen.

Als je in flow bent weet je gewoon dat je het juiste doet. Je resoneert volledig met alles om je heen en je talenten worden zichtbaar. Je doel, je zielsmissie is duidelijk of wordt steeds duidelijker en wat je verlangt zal moeiteloos en gemakkelijk naar je toe komen.
Je bent jezelf en manifesteert bijna onmiddellijk… Je bent in flow!

Hoe kom je in flow?

Begin aandacht te schenken aan de dingen die je laten stromen en wees helemaal tevreden met wie je bent en wat je hebt. Doe of zoek naar werk dat moeiteloos en vreugdevol voelt. Omring jezelf met mensen die je doel ondersteunen en opbeurend zijn.

Hoe meer je jezelf weet op te schonen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele conditionering, des te meer je energie kan stromen en je in flow komt.

Gejaagde, ongeduldige energie verstoort je flow en verstoort dus je capaciteit voor gunstige resultaten. Wanneer we energie duwen, staat dit de ervaring van flow in de weg en creëert het haperingen in je intenties.

Ons verstand heeft de neiging energie op te jagen; ons hart kiest voor evenwicht, ritme en stroming. Een samenwerking verhoogt flow. Onderzoek laat namelijk zien dat hersenen tot rust komen als het hartritme coherent (samenhangend) wordt, als we harmonie kennen op gevoelsniveau.

Geduld creëert stroming!

Het beoefenen van geduld en gemak, creëert innerlijke rust; de energetische omgeving waarin flow kan plaatsvinden. Géén slaperige, ontspannen toestand, maar een toestand van alertheid en veerkracht waarin je in staat bent effectief om te gaan met de omstandigheden. 

Wil jij technieken leren om innerlijke rust te creëren, zodat flow kan plaatsvinden? Neem dan contact met mij op!

X-MIR